Technologie

Waar de lucht schoon is

Herstel is een fundamentele pijler naast voeding en hydratatie om maximale prestaties te garanderen. Het assortiment van SleepAngel met de PneumaPure filter technologie is klinisch bewezen de beste barrière tegen virussen, bacteriën, huisstofmijten en andere allergenen. De PnuemaPure filter technologie is uniek en wereldwijd gepatenteerd. Het is gecreëerd voor de preventie van infecties in de medische sector. Tegelijkertijd doe je geen concessies aan het comfort.

Octrooibeschermde technologie

SleepAngel beddengoed is hermetisch afgesloten (Safeweld naden) met een luchtstroom die alleen door het PneumaPure-filter wordt toegelaten. PneumaPure Filtratie technologie is een zeer gespecialiseerd nanoporeus middel dat een klinisch bewezen barrière is voor ziekteverwekkers, allergenen en schimmels. De risico’s die gepaard gaan met gewone kussens – interne besmetting en ophoping van allergenen en microben – worden dus voorkomen.

Het filter werkt mechanisch (d.w.z. het gebruikt geen biociden, pesticiden of antihistamine om effectief te zijn). Van kern tot deken gebruiken we de beste beschikbare materialen om beddengoed te produceren dat de schoonste en meest comfortabele slaapomgeving biedt voor je herstel.

SleepAngel PneumaPure beddengoed voordelen:

  • Gemakkelijk te onderhouden – Je hoeft het niet te wassen, gewoon afvegen met een vochtige doek en de kussenhoes verwisselen;
  • Houdt de vorm langer vast;
  • 2 jaar garantie
  • Klinisch getest door vooraanstaande faciliteiten in de EU en de VS

Waarom SleepAngel:

  • Voor iedereen die het belang van een schone slaapomgeving waardeert
  • Verlichting voor mensen met allergieën en astma
  • Keuze van professionele  sportvrouwen en -mannen voor schone lucht tijdens het slapen en vermindering van het risico op herstel
  • Geschikt voor iedereen die zich richt op herstel en goede nachtrust
  • Mensen met slecht afweersysteem
  • Zwangere vrouwen.

Testing partners

SleepAngel PneumaPure filtertechnologie is onafhankelijk getest door Airmid Healthgroup en wordt gebruikt in meerdere zorginstellingen.

SleepAngel PneumaPure Medische producten worden gebruikt in ziekenhuizen en verzorgingshuizen over de hele wereld vanwege de klinische doeltreffendheid, de kosten- en tijdsefficiëntie en de verminderde ecologische voetafdruk.

PneumaPure Filter Systeem

Het PneumaPure filter systeem van SleepAngel is de grootste innovatie in de slaap-, rust- en herstelmarkt.

Klinisch bewezen barrière tegen het binnendringen van pathogenen, is goed geventileerd, ademend en comfortabel.
Gepatenteerd beddengoed, waarvan klinisch is bewezen dat het virussen, allergenen, microben en schimmels blokkeert.
Hermetisch afgesloten demping houdt ziekteverwekkers buiten, omdat er geen hechting is.
SleepAngel

Heeft u nog meer vragen over onze technologie? Stel gerust uw vraag!

Contact