Medisch

Waarom geschikt voor medische sector?

SleepAngel beddengoed is geschikt voor de medische sector, omdat het een bewezen barrière biedt tegen ziekteverwekkers tegelijkertijd comfort kunnen bieden. Patiënten kunnen slapen in een schone en gezonde slaapomgeving zonder zich druk te hoeven maken op besmettingsrisico.

Voor health care professional!

SleepAngel is geschikt voor health care professional in de zorg. De producten zijn gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek en desinfectiemiddel. Het verwisselen van beddengoed bespaard de health care professional tijd. Dit om ervoor te zorgen dat elke patient in een schone omgeving kan slapen.

Gesloten barrière

PneumaPure Filtertechnologie is een zeer gespecialiseerd nanoporeuze filtercomposiet (d.w.z. samengesteld uit extreem kleine poriën). Deze functioneert als een effectieve barrière voor ziekteverwekkers zoals bacteriën, virussen en schimmels en voor het binnendringen van vloeistoffen, terwijl het toch zeer luchtdoorlatend blijft.

Wereldwijd patent

Wereldwijd gepatenteerd incl. EU, VK, Noord-Amerika, Japan, China, Rusland, India en het Midden-Oosten. SleepAngel PneumaPure producten zijn CE – gemarkeerd Klasse I Medische Hulpmiddelen.

De geteste ziekteverwekkers omvatten:SleepAngel

$ 99

Per Month
  • MRSA
  • Difficile
  • Coli
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Candida albicans
  • Aspergillus niger
  • Norovirus
  • Influenza Type A
  • Adenovirus 5
  • Coronavirus 229E (HcoV 229E)

SleepAngel – aanbevolen en gecertificeerd door Airmid

De SleepAngel PneumaPure filtertechnologie is ontwikkeld en gecreëerd in samenwerking met het toonaangevende Europese laboratorium Centexbel en is onafhankelijk getest door Airmid Healthgroup en meerdere Tier I-gezondheidsinstellingen.

Getest op coronavirus

SleepAngel matrassen, dekbedden en kussens zijn hermetisch afgesloten. Luchtstromen zijn alleen toegestaan via het PneumaPure filter. Het filter laat alleen luchtstromen toe en weert virussen, bacteriën, insecten en huisstofmijt in de kern van de SleepAngel producten.

Voorkom besmettingsrisico

In tegenstelling tot het besmettingsrisico van normale kussens worden deze bij SleepAngel voorkomen. Het hermetisch afgesloten product zorgt ervoor dat ophoping van allergenen en microben geen kans krijgen binnen te dringen tot de kern van de producten. Door de producten te reinigen met alcohol of chloor voorkom je besmettingsrisico.

Barrière tegen het coronavirus!

SleepAngel is een bewezen barrière tegen het coronavirus. SleepAngel is een gepatenteerd product dat getest is op virussen bacteria door de meest toon aangevende laboratoria, zo ook op het coronavirus. Hieronder een stuk uit het testrapport.

Testrapport nr. Asc092149, armid health group:

“Het SleepAngel-kussen bleek effectief te zijn als barrière voor humaan coronavirus 229e, dat wordt gebruikt als vertegenwoordiger voor de coronavirusfamilie. De test met een biostage-impactor toonde aan dat het kussen 99,99% van het virus kon blokkeren. ”

SleepAngel

Onze testrapporten inzien? Neem dan contact met ons op!

Contact