Sport

Prestatie en team focus

Om top prestaties te kunnen leveren is goed herstel essentieel.
Er zijn drie belangrijke pijlers voor herstel: voeding, hydratatie en slaap.
Naar onze mening kan deze laatste pijler, slaap, verbeterd worden.

Sport en Recovery:

voeding, hydratatie en slaap

De PneumaPure Filter technologie zorgt ervoor dat bacteriën geen kans krijgen om zich te nestelen en ontkiemen. De luchtwegen krijgen hierdoor schone lucht  tot zich en hebben daardoor een nog beter en sneller herstel. Deze kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken, waardoor een topsporter het uiterste uit zichzelf kan halen. Inmiddels geloven al meerder top clubs binnen Europa in de meerwaarde van de Sleep Angel producten.

Officieel partner movistar team

Sleep Angel is officieel partner van het professionele wielrenners @Movistar_team. Waarom? Omdat rust en herstel de zelfde professionele focus nodig hebben als voeding en hydratatie.Sleep Angel is het schoonste hoofdkussen in de wereld wat ook erkent wordt in de topsport.

Officieel partner celtic fc

Na significante vooruitgang in hydratatie en voeding, is slaapwetenschap scherp in beeld gekomen in de topsport wereld. Zo ook bij het @Celtic FC voetbal team. Sleep Angel beveiligt u in een risicovrije slaapomgevingen in plaats van kussens die bacteriën, insecten, virussen en huisstofmijt op vangen. Deze triggers kunnen allergische reactie, ademhalingsproblemen veroorzaken. Dit wil je als topsporter ten alle tijden voorkomen en helemaal op wedstrijddagen.

SleepAngel

Bent u benieuwd? Bekijk ons assortiment!